Πρόσβαση απο το αεροδρόμιο & Λιμάνι

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού δίπλα στην εκκλησία Μεταμόρφωση του Σωτήρος ένα υπέροχο οικοδόμημα του Γερμανού αρχιτέκτονα Ερνέστο Τσίλερ του 1897.

Η απόσταση από την Αθήνα / κέντρο είναι περίπου 60 λεπτά, ανάλογα με την κίνηση και από το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος 70 λεπτά. Το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά απέχει περίπου 80 λεπτά από το ξενοδοχείο. Από το λιμάνι του Πειραιά ξεκινούν όλες οι εσωτερικές γραμμές για τα νησιά του Αιγαίου.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική για κοντινές αποδράσεις σε περιοχές αρχαιολογικού ενδιαφέροντος όπως οι Μυκήνες, η Αρχαία Κορινθος και οι Δελφοί.

Η Αρχαία Ελευσίνα βρίσκεται σε απόσταση 30 λεπτών περίπου.

Για τις καλοκαιρινές σας βουτιές η απόσταση από τις όμορφες παραλίες της Ψάθας και του Πόρτο Γερμενού είναι μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο η οποία διαδρομή περνά μέσα από ένα καταπράσινο δάσος.

Η περιοχή είναι ιδανική και για ατελείωτους περιπάτους. Μπορείτε να ανεβείτε την κορυφή του Κιθαιρώνα σε υψόμετρο 1410 μέτρα και να θαυμάσετε την υπέροχη θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο ή και το κάμπο της Θήβας.

Το χωριό διαθέτει πολλά εστιατόρια και ταβέρνες αρκετά καφέ και βραδινή διασκέδαση.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την θέα του υπέροχου χωριού των Βιλίων απο την live κάμερα του ξενοδοχείου μας

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΑΘΗΝΑ (ΚΕΝΤΡΟ) Hotel idillion 60 Km | ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΛΕΠΤΑ
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Hotel idillion 85 Km| ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΛΕΠΤΑ
ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Hotel idillion 60 Km | ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΛΕΠΤΑ
ΔΕΛΦΟΥΣ Hotel idillion 125 Km | ΠΕΡΙΠΟΥ 105 ΛΕΠΤΑ
ΜΥΚΗΝΕΣ Hotel idillion 126 ΚΜ | ΠΕΡΙΠΟΥ 90 ΛΕΠΤΑ