Παραλία Ψάθας
paralies4

Ο κόλπος της Ψάθας απλώνεται ανοιχτός και γαλάζιος σε μια ατελείωτη παραλία 3 χιλιομέτρων. Στην άκρη του κόλπου λειτουργούν κοντά στην παραλία ψαροταβέρνες και εστιατόρια. Η θαλασσινή αυτή γωνιά είναι ένας από τους ξεχασμένους παραδεισένιους τόπους της Αττικής. Η υπέροχη ακρογιαλιά με το πολύχρωμο βοτσαλάκι και τα βαθυγάλαζα νερά, με τα πυκνά πευκοδάση ολόγυρα, αποτελεί μια ιδανική καλοκαιρινή απόδραση.

Παραλία Πόρτο Γερμενού
paralies2

Μέσα από το πυκνόφυτο πευκοδάσος ξεκινάει το Πόρτο Γερμενό. Οι περισσότεροι γνωρίζουν την περιοχή για τις όμορφες παραλίες. Λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν πως εδώ βρισκόταν η αρχαία πόλη Αιγόσθενα. Από το Πόρτο Γερμενό η επιλογή ανάμεσα σε βουνό ή θάλασσα είναι αποκλειστικά δική σας. Εξάλλου οι διαχωριστικές γραμμές και οι αποστάσεις σ' αυτήν τη γωνία της Αττικής γης φαίνονται να είναι ανύπαρκτες.

Αλεποχώρι
paralies3

Οι παραλίες στο Αλεποχώρι, αποτελούν μια όαση δροσιάς για τους επισκέπτες και ιδανική επιλογή για καλοκαιρινές αποδράσεις. Για τον επισκέπτη οι δραστηριότητες μπορεί να είναι πολλές και να απολαύσει τα χόμπι του σε όλες τις μορφές όπως ψάρεμα, καταδύσεις, σέρφινγκ, ιστιοπλοΐα, την καθαρή θάλασσα, τις πεντακάθαρες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά. Οι παραλίες της περιοχής ικανοποιούν όλα τα γούστα αφού ο επισκέπτης έχει την επιλογή να διαλέξει από τις παραλίες με κίνηση ή άλλες πιο ήσυχες.

Λίμνη Βουλιαγμένης – Περαχώρα
paralies1

Η μικρή γαλάζια λίμνη απέχει από τη θάλασσα μόλις λίγα μέτρα και επικοινωνεί μ' αυτή με στενό δίαυλο. Η περιοχή συνεπαίρνει τον επισκέπτη με τα χρώματα και τη γαλήνη της. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν να κολυμπήσουν στα ήσυχα νερά της και μετά να απολαύσουν την τοπική κουζίνα της περιοχής.