Ημερήσιες Εκδρομές
Λουτράκι και Κόρινθος σε μια ημέρα

Λίμνη Βουλιαγμένης: Με επίκεντρο ένα διάσημο θέρετρο της Κορινθίας, η ημέρα ξεκινάει με επίσκεψη στην μικρή γαλάζια λίμνη, που απέχει από τη θάλασσα μόλις λίγα μέτρα και επικοινωνεί μ' αυτή με στενό δίαυλο.

Αρχαίο Ηραίο: Πριν αρχίσετε τις βουτιές συνεχίστε για δύο ακόμη χιλιόμετρα δυτικά από τη Λίμνη και περνώντας από το πυκνό πευκόδασος θα καταλήξετε στο ακρωτήρι με τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου. Το Ηραίο αποτελείται από δύο τμήματα, αφιερωμένα στην Ήρα Ακραία και στην Ήρα Λιμενία αντίστοιχα.

Ακροκόρινθος: Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κόρινθο το Κάστρο του Ακροκορίνθου κάνει επιβλητικό την εμφάνισή του. Το ανηφορικό λιθόστρωτο δρομάκι σας οδηγεί στις διαδοχικές πύλες με θέα ως τη θάλασσα. Τυπικό δείγμα φρουριακής αρχιτεκτονικής, με την πρώτη οχύρωσή του να χρονολογείται στα τέλη του 7ου-6ου αι. π.Χ. και τα σωζόμενα τείχη περίπου στην ενετοκρατία, το Κάστρο του Ακροκορίνθου κρύβει μέσα του σε μια μεγάλη έκταση που όρεξη να έχετε μπορεί να σας χαρίσει αρκετές ώρες εξερευνήσεων αναζητώντας ερείπια ναών, τζαμιά με μιναρέ, κρήνες κλπ.

drast1drast2drast3